Anna Viitasalo


Anna Viitasalo PhotoPuhuu:
  • Englanti
  • Suomi

Tiedot

Anna Viitasalo on toiveesi ja tarpeesi huomioiva, kokenut psykologi, jonka vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin. Annalla on vankka kokemus sekä yksilöiden että perheiden parissa työskentelystä ja hänen erityisosaamisaluettaan ovat perheneuvola, työterveys, kriisityö, terapeuttinen työskentely sekä konsultointi ja henkilöarviointi. 

Yleisimpiä Annan vastaanotolla käsiteltäviä teemoja ovat erilaiset kriisitilanteet, elämänmuutokset, masennus, ahdistus, pelkotilat, häpeä, univaikeudet, vanhemmuus- ja parisuhdeongelmat, kiintymyssuhde, seksuaalisuus, tavoitteiden asettaminen, uraan liittyvät kysymykset, ulkomaille muutto ja monikulttuurisuus.

“Luottamuksellisen asiakassuhteen luominen on minulle tärkeää, sillä se mahdollistaa yksilöllisten haasteiden ja kipupisteiden tunnistamisen ja työstämisen. Asiakkaan yksilölliset tarpeet toimivat aina työskentelyni lähtökohtana, kuulenkin mielelläni odotuksistasi ja toiveistasi. Etsitpä sitten ohjausta ja neuvontaa tai empaattista tukijaa ja rinnalla kulkijaa, olen täällä sinua varten. Varaa rohkeasti aikaa, etsitään ratkaisuja yhdessä!”

Varaaminen