Tietoa meistä


People holding hands inside Lifekey logo

Mikä on Lifekeys?

Lifekeys tarjoaa verkossa psykologisia palveluita videokonsultaation välityksellä sekä teemapohjaisia seminaareja, joissa pätevät psykologit ovat mukana. Lifekeysin perustamisesta vuodesta 2017 lähtien, olemme asettaneet palveluillemme korkeat standardit käyttäen innovatiivisia ratkaisuja, jotta sinun olisi helpompi ottaa yhteyttä psykologiin juuri silloin kun sitä tarvitset – riippumatta siitä missä olet. Tällä tavalla voimme osoittaa olevamme asiantuntijoita verkossa toimivien psykologipalveluiden tarjonnassa kuten myös turvallinen ja lämminhenkinen yhteistyökumppani yhteisöille ja yrityksille.

Toimintaperiaatteemme

Joka ainoa virallisista psykologeistamme on erittäin pätevä tarjoamaan psykoterapiaa. He käyttävät näyttöön perustuvia menetelmiä ja ovat koulutettuja tarjoamaan psykologista konsultaatiota videon ja puhelimen välityksellä. Tutkimukset ovat osoittaneet, että verkossa tapahtuva psykologinen palvelu voi olla aivan yhtä tehokas hoitokeino kuin psykologin vastaanotolla tapahtuva hoito vähäisestä mielenterveyshäiriöstä kohtalaiseen – kuten stressinhallinta, ahdistuneisuus ja uniongelmat. Me keskitymme olemaan turvallinen ja helppo palvelu käyttää. Sen vuoksi Lifekeysin konsultaatiot tehdään käyttäen läpisalausta (end-to-end encryption), ja käyttäjänä sinun tarvitsee vain yhdistää laitteesi – tietokoneesi tai älylaitteesi – internettiin.

Faktoja

Jopa puolet väestöstä kokee jonkinasteisia mielenterveyshäiriötä jossain vaiheessa elämäänsä. Mielenterveyteen liittyvät sairaudet ovat yksi tärkeimpiä syitä työpaikan poissaoloille. Sillä on vaikutusta meihin kaikkiin yhteiskunnallisella, yrityksen ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, henkilökohtaisella tasolla. Tämän vuoksi Lifekeys perustaa toimintansa aikaiseen väliintuloon ja pyrkii madaltamaan kynnystä hakea apua. Me kaikki saamme joskus olla allapäin – ja meillä kaikilla on oikeus tehdä sen eteen jotain. Älä anna pienten ongelmien kasvaa suuriksi. Lifekeysissä saat joustavia tapaamisaikoja, sinun ei tarvitse liikkua kotoasi ja saat mahdollisuuden puhua psykologille riippumatta olinpaikastasi.