Eva Kemppainen


Eva Kemppainen PhotoPuhuu:
  • Englanti
  • Suomi

Tiedot

Evalla on yli 10 vuoden kokemus psykologina työskentelystä julkisessa terveydenhuollossa Suomessa ja yksityisvastaanotolla Ranskassa. Hänellä on kokemusta ahdistuksen, masennuksen, pakko-oireisen häiriön, paniikkihäiriön, sosiaalinen ahdistuksen, fobioiden, stressin ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoidosta.  Hän voi myös auttaa sinua kehittämään jämäkkyyttä ja itsemyötätuntoa.

Eva työskentelee asiakkaittensa kanssa käyttäen kognitiivis-behavioraalista terapeuttista viitekehystä. Hän soveltaa myös muita työskentelytapoja kuten mindfulness harjoituksia, positiivista psykologiaa ja hyväksymis- ja omistautumisterapiaa. 

”Voin auttaa sinua erilaisissa haasteissa elämässäsi, auttaa sinua selviytymään paremmin, antaa keinoja käsitellä voimakkaita tunteita, löytämään joustavuutta ajattelussasi ja auttaa sinua tarkastelemaan tilannettasi uudenlaisesta näkökulmasta. Autan sinua oppimaan uusia strategioita ja tekniikoita, jotka voivat olla sinulla avuksi tapaamistemme aikana ja voit käyttää näitä keinoja itsenäisesti tapaamisten päätyttyä. 

Varaaminen